Stockholm

Var ute og gikk en tur i Stockholms gater mens de andre sov (siden ingen av oss hadde sovet mer enn 2 timer natta før). Jeg fant ut at nei, hvem sover på bursdagen sin. Haha. Her er noen bilder jeg tok på veien. 

- Maria

Insposunday

From Tumblr

A Jump

//siden jeg liksom skal blogge, men ikke egentlig finner noe å blogge om, måtte jeg grave litt i bildearkivet for å finne litt inspirasjon. Fant ikke så mye dessverre, haha. JEG SKAL SKJERPE MEG, ikke mist troen på meg riktig ennå. føler lysten til å blogge bare blir sterkere, så snart får jeg nok en eller annen bloggåpenbaring. Eller ikke. Får bare vente å se.//

- Maria

Street walk in New York

Jadda, jeg savner New York såppas mye at...ehh neida, eller joda, men neialtså... Jeg fant noen flere bilder (av meg selv denne gangen), så jeg redigerte de litt og ja, her er hvertfall resultatet. Lover å bli flinkere med bloggingen også forressten...ehheh. Har noen innlegg på lur faktisk. *flink*.

Synes?
Oh I miss New York

Nå er det offisielt ett år siden jeg var i New York... aaarhhehehrerherh jeg savner den byen. Så nettopp på noen bilder fra turen og tenkte jeg kunne legge ut noen.

Har du vært i New York?

- MariaYesterday was saturday - bilder fra gårsdagen

I går startet jeg dagen ( sånn i 13-tiden) med å dr til nupenparken med Vilde . Utrolig koselig og utrolig fint vær. Senere ble det grillings hos Elise. Noe som også var utrolig koselig og det var utrolig fint vær. Så, Utrolig fint vær og utrolig koselig dag i går altså! Hva synes du om bildene?

YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits