Gjesteinnlegg - Gudnygøy ;)

Heisann hoppsann! :D 

Jeg bare spurte sånn helt random Maria i geografitimen i dag om ikke jeg kunne lage et gjesteinnlegg på bloggen hennes, fordi det var jo en halv evighet siden hun hadde oppdater her (ca 14 dager hehe..), og hun bare: haha ja hvorfor ikke! så ja her er jeg da! ;) 

Ja så nå sitter vi her i klasserommet da og gjør nada...(betyr ingenting på spansk...jeg har spansk hoho!) 
MEN jeg må bare si det at Maria er sykelig kul! Og alle i klassen digger henne og hennes kreative humør og energi <3333
yes yes.... ok nå skjønner jeg hvorfor Maria ikke har blogga på en stund...jeg har no idea i havet om hva jeg skal skrive om. 
Kanskje jeg skal late som om jeg er skikkelig deppa. sånn typisk: årh livet alså!!! håhå! neida det blir for kleint og cliché aktig. Det blir ikke noe av det dessverre. Såååå

 

Så vi sitter her å prøve å spikre sammen en fremføring i geografi da. Vi har om lokalisering. Sååå hvis noen sitter inne med kunnskap om det så spytt ut! Vi setter pris på all hjelp vi kan få! Vi spiser litt sjokolade også btw... MEN for your information så er det 70% sjokolade med pistasj nøtter, så lenge leve den lille sunnheten som er igjen i oss! (Y) 

For dere som lurer og bare tenkte: Gudnygøy? what!? hva er det for en overskrift liksom? tror ho at ho er kul eller? 
Til dere som tenkte det: Ja, jeg tror jeg er dritkul. Og litt til mitt forsvar så er det ikke jeg som har funnet på det kallenavnet altså. Det er mine awesome venner og klassemates. Jeg går i samme klasse som Maria btw. Vi har det kjempe gøy på skolen og lever livet! Haha nå høres det ut som vi har verdens mest awesome liv, hvilket vi også har, men det er jo meninga og få frem. yes yes! 
Det var litt kort fortalt om meg hoho! 
Jeg kommer ikke til å skrive mitt egentlige navn, fordi jeg skal erte nysgjerrigheten deres. Så nå kan dere bare lure! 

Kos og klem fra mystiske meg <3 

It`s a process

Hei dere. Merker det blir dårlig med oppdateringer. Jeg SKAL begynne å blogge ordentlig igjen (selvom jeg egentlig ikke husker sist gang jeg gjorde det). Det er bare en slags prosess, sier vi. Heldigvis er kameraet mitt tilbake! Føltes nesten litt rart å ta bilder nå faktisk, siden kameraet har vært på reparasjon i ca. 2 måneder. 2 MÅNEDER! Det burde ikke være lov. Var ikke så mye de måtte fikse på heller, så det burde ikke tatt sååå lang tid. Gææh. Men godt at det er tilbake igjen nå da. 

- Maria

 

Just an update

- Jeg er offisielt 17 

- Jeg klarte å ødelegge minnekortet til kameraet mitt. Litt teit, nå som jeg hadde en skikkelig urge til å blogge, men jeg får prøve så godt jeg kan inntill jeg får tak i et nytt

- that`s all

Long time no see

(lurer på hvor mange ganger jeg har brukt den overskriften...høhø) De siste dagene har jeg vært på hovden, uten internett, så derfor bla det ingen blogging. Hadde egentlig planer om å advare dere før jeg dro, men  så ble jeg sykt kvelden før, og orket rett og slett ikke. Så da vet dere det. Jeg er ikke et dårlig meneske. Ikke spis meg. Plis.  

 

Gjesteinnlegg

Hei! Malene og Vilde her. For øyeblikket befinner vi oss hos Maria i hennes seng. Det er veldig koselig det..! jaaaaaaa, det var egentlig det, og vi er veldig kuuuuuule!!
hun i midten er ikke så kul som oss da!

Hva skal dere i helga?

- Vilde HeleneYoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits