Oh what a wonderfull day

Heiheiallesammen!! I dag er rett og slett en bra dag. Jeg er bare så glad, og jeg vet ikke helt hvorfor engang. Dagen har ikke vært særlig spesiell eller annerledes på noen som helst måte, men jeg tror kanskje bare det er ting som at jeg allerede har fått øvd til naturfagprøven på fredag, at jeg spiste en god lunsj, at det er 2 for 30kr på freiasjokolade på rema 1000 (løp og kjøp), og at jeg har fått se på løvenes konge med lillebror. Haha, det er bra jeg kan glede meg over de små tingene i livet. 

Bildet er tatt rett etter skolen (vi hadde dansing på slutten), derfor det nydelige antrekket... haha. 

Har det skjedd noen små eller store ting som har gjort deg glad i dag?

- Maria

School`s out

Wow, ok, sorry for null blogging og alt det der... Har hatt en del andre ting å gjøre. Som å innse at jeg snart skulle være ferdig med 10 år på grunnskolen! I dag var nemlig siste skoledag. Kom hjem fra avslutning for ett par (eller to par) timer siden, og det er virkelig uvirkelig(<----- heyhey) at jeg aldri skal gå i 10C på Haumyrheia skole mer. Det er helt forferdelig å tenke på at den klassen jeg etterhvert har blitt så glad i, aldri skal sitte i et klasserom sammen noen gang igjen.En fin avsluttning ble det i hvert fall. Og mange tårer, men ikke ekstremt mange fra min side... tror jeg har en slags sperre som gjør at jeg ikke klarer å grine blant folk, for nå som jeg er alene sitter jeg og er min egen lille foss. Ohwell, GOD SOMMER!


Dette er da det jeg hadde på meg i kveld. Både kjole og sko fra H&M. 

Sluttet du i 10ende i år? 

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits