Mandalmat

I dag har jeg vært og spist i Mandal sammen med Aina, Synnøve og Gudny. Det var kos! Har faktisk aldri vært i Mandal sånn ordentlig før, så det var jo interressant.. eller noe. Elsker sånne litt mindre byer, med masse søte trehus og søte små butikker og åhh, so charming. Haha. Vellykket tur med andre ord. Husker ikke helt navnet på stedet vi spiste, men de hadde god fiskesuppe hvertfall. Nam. Har du vært i Mandal noen gang? Og har du spist der??
For da er vi plutselig twins 

- Maria

Hyttetur

God morgen i stugo. Eller no. Nå skal jeg på hyttetur med 7-8 andre jenter fra klassen. Bussen går 8:45, noe som er umenneskelig tidlig på en søndag merker jeg, men det blir nok en gøy tur, så det er vel liksom verdt det. Haha. 
 


//kommer hjem på tirsdag forresten, så ingen blogging før det ;););)

- Maria

Generalprøve

Dagen i dag har gått til generalprøve før danseoppvisningen i morgen. Vi øvde gjennom hele programmet to ganger. En gang der alle satt og så på hverandre og en gang der alle var "backstage". Synes det er utrolig gøy å se alle de andre dansene, og alle er jo kjempeflinke (!), så det blir bra i morgen. Gleder meg!

Danser du?
Hva har du gjort i dag?

- Maria 


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits