Norsk

Hei pipål ! Tenk dette er andre gangen på en uke at jeg blogger, og det synes jeg vi skal ta en klapp for. Nå sitter jeg og jobber med en norsk mappevurdering, og siden rommet mitt er for rotete til å fokusere (ops) har jeg okkupert rommet til brother som er mye ryddigere. Hei Villiam, forgive me. Jeg har selskap av brainfood, aka litt vel moden, oppkutta mango, og te (og vann), og vurderte å sette på Mozart fordi jeg har hørt at det skal gjøre deg smart, men så tenkte jeg "meeeh, jeg er smart nok fra før av"... ja. Vet forresten at jeg nevner skolen i alle innleggene mine så og si.

Meg i puggemodus er ikke et fint syn som dere ser. jaja. Mangolife liksom. peace out. 

- Maria 

"Du MÅ blogge om dette"

"jadaaa".... ja, jeg får vel blogge om "dette" da. Siden oktober i fjor har jeg vært med på et folkedansprosjekt for ungdom i Vest - Agder, som kalles Egdedans. Vi har hatt samlinger ca. en gang i måneden, der vi har lært forskjellige dansestiler og jobbet med en sluttforestilling. Jeg hadde ikke noe spesielt forhold til folkedans fra før av, men jeg tenkte vel at hva har jeg egentlig å tape på å bli med på det? Ingenting, selvfølgelig. Jeg har faktisk oppdaget at det er utrolig gøy. Hele opplegget har vært langt over det jeg forventet. Nå på fredag hadde vi forestilling i Kilden, og det gikk kjempebra. På Lørdag skal vi ha forestilling på Riksscenen i Oslo, og så er vi ferdig. Det føles en smule rart. 


Disse bildene er fra fredag, og de sier egentlig veldig lite... men det er ihvertfall bilder. 

- Maria 

PS: Nå har jeg blogga om det Frida, u happy now? 

Skriver

Akkurat nå driver jeg og skriver på en stil som skal leveres i løpet av kvelden. Har hatt store problemer med å komme i gang, men nå begynner det endelig å løsne. Kun tre timer før teksten skal leveres. Det er så utrolig typisk. Tror hjernen min har en slags siste liten funksjon, for hvor enn mye jeg prøver å komme i gang tidligere, så skjer det bare ikke. Er det flere som har det sånn?

- Maria

Dreamin`bout platedrift

Hei dere. Guess what, jeg er så lei av alt som heter platedrift og vulkaner og midthavsrygg etc.etc.etc. Har nettopp levert inn en gruppeoppgave om det, skal ha framføring i morra, og etter det, bye bye platedrift! Seriøst, jeg kommer aldri til å ville lese, høre, snakke om det igjen. Baaah. Noen ganger lurer jeg på hvor mye vits mye av det vi lærer egentlig har. Altså, jeg skjønner at det kan være interressant for noen, men når for eksempel jeg syntes det er så kjedelig at jeg helst vil glemme alt sammen, hvor mye har jeg egentlig lært da? ooh, dyp. - hilsen frustrert fjortiizzzz jente som ikke skal studere "the wonder that is platedrift"

Ellers da? Jeg er trøtt. God natt. - Maria

 

Sauer er søte dyr

Tenkte jeg skulle være flink blogger og faktisk blogge, men ahh, det er så vanskelig. Føler liksom jeg må begynne helt på nytt igjen. Ohwell, det kommer seg nok. I dag har jeg faktisk vært i dyreparken. (med Victoria, woho, hei Victoria). Kan vel fortelle at jeg ikke skjønte hvilken buss jeg måtte ta før det var for sent, og dermed måtte vi vente en time lenger med å komme oss dit. Heh. Men det var en fin tur i dyreparken da. De hadde fine sauer for eksempel. Haha. Merker jeg ikke klarer å skrive et innlegg uten at det blir superkleint. Sånn blir det når man er trøtt. Burde egentlig legge meg nå, for å være skikkelig uthvilt i morra, men noe sier meg at det ikke kommer til å skje. Pappa har nemlig nettopp informert meg om at det står sjokoladekake på kjøket. Shit. Dessuten må jeg dusje, rydde, og pugge ferdig til knokkel/skjelett/ledd - prøve i morra. Kan bli en lang kveld med andre ord. 


åååhnommensauendaaa

Hvordan var din søndag? 

- Maria

 
Fancy breakfast og sånn

Hei dere! i dag begynenr jeg ikke på skolen før 12:00 (deiligste), men jeg har selvfølgelig vært oppe flere timer allerede. Mamma vekket meg klokka seks, så vekket jeg meg selv igjen klokka syv, så ble jeg vekket av broren min, også ble jeg vekket igjen av ikke mindre enn TO veps som summet rundt i vinduet midt... og da var det over og ut for søvnen min. Nå har jeg laget meg en god frokost. Er så deilig å ha tid til å faktisk sitte nede å spise den uten å stresse. Det skjer ikke ofte. Men nå må jeg snart se å komme meg ut av pysjen. Jeg må ta bussen om en halv time, fordi det tar meg 50 min å komme fra søm til vågsbygd midt på dagen.... ahh, skal ikke klage, men buss er kjipt av og til. Ok, tilbake til hvor deilig tilværelsen er akkurat nå: wiiii, blomster, enhjørninger, smilefjes, sukkerspinn, rosa skyer.

Pleier du å sitte ned å spise frokost, eller tar du den bare i hånda på vei ut, som jeg? hehe

- Maria

Hello, good morning

God morgen! i dag blir en lang dag for min del. Skal på skolen halv 1 (som betyr at jeg må dra hjemmefra halv 12...), for å øve + sette lys til forestillingen neste helg. Vet ikke helt hvor lenge vi skal være der, men regner med at hele dagen går til det. Flinke meg sto forresten opp halv ti i dag. Synes det er så deilig å ha god tid om morgenen, og kunne sette seg ned ved bordet å spise en god frokost. Pleier jo vanligvis å være halveis ut døra før jeg får lagd frokost jeg. Høhø. Hva skal du i dag? Ha en fin søndag!

- Maria
16 going on 17

Heyyo.. Tenkte det var på tide å stikke innom en tur. Long time no see...again. ehhm, kremt. Dette er faktist min siste kveld som 16-åring. JEG HAR BURSDAG I MORGEN!! Wiiiiii. Utrolig merkelig å tenke på at jeg blir 17. Jeg føler meg plutselig så gammel. Haha. Akkurat nå sitter jeg å ser på friends (), før jeg tar kvelden. See you at seventeen.

- Maria

TentamenAkkurat nå sitter jeg mest sansynlig og sliter med mattetentamen. Ja, dette er et tidsinnstilt innlegg, så hvis alt går etter planen (det vil si at jeg ikke blir påkjørt av en buss, eller bitt av en kamel eller noe) så er jeg godt plantet på stolen med oppgavene foran meg. Grøss. Kryss fingrene for meg !?! 

Karakter for dagen? 5!

Hahaha, frøken kreativ overskriftlager her. Hyggelig å møte dere. Da var det endelig helg! Wohoo. Naturfagprøven er overstått, og jeg følte faktisk det gikk ganske bra. Fikk for en gangs skyld spørsmål om ting jeg hadde øvd på (oh lykke!), så jeg satser faktisk på en 5er. I tillegg fant jeg ut at jeg fikk 5 i nynorsk!!! aaaaahhhhh!!!!! Men så skulle vi få vite hva vi fikk på MDD-prosjektet. Gud, jeg var så nervøs en stund. Aller føst fikk vi se framføringa vår på video, og ehh, det var utrolig kleint. Meeeeeeen vi endte faktisk opp med 5 som gruppekarakter og hele gruppa fikk 5 i individuell karakter, så det var jo virkelig ikke galt. Og nå skjønner dere kanskje overskriften også, haha. 

Hvordan har dagen din vært? Skal du noe i helga?

- Maria

Utslitt

Heiheihåhå!! Kom hjem fra skolen for ca. en time siden. Ja, du leste riktig... en time siden!! Vi har nemlig sånn MDD (musikk, dans, drama) - uke, der vi skal lage et skuespill som inneholder både musikk, dans og drama. Vi har fått tildelt et sted som handlingen skal være på, og min gruppe skal liksom være i en heis... haha, tror det blir superbra. Da jeg kom hjem fant jeg ut at hele familien var blitt syk, så mitt oppdrag nå er rett og slett og holde meg langt unna hvis jeg ikke vil bli syk selv. Jeg blir egentlig utrolig lett smitta, så det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Jeg har hvertfall ikke lyst til å bli syk! Nå sitter jeg på rommet mitt, i kosedressen min og verdens beste tøfler, mens jeg spiser min ekstremt enkle middag (makaroni og ost ), og ser på "Modern Family". Så blir det å hoppe i dusjen og ta en tidlig kveld. DET trenger jeg! 

Hvordan har din dag vært?

- MariaJust another day

Da var jeg hjemme etter nok en (lang) dag på skolen. Hadde matteprøve de to første timene, som gikk sånn... helt ærlig så vet jeg ikke. Hadde tre timer jazz på slutten av dagen, så er sånn passe sliten nå, men er sånn godsliten, ikke slitensliten hvis dere skjønner? haha. I morgen er det prøve i bevegelse, i tillegg til at jeg skal skrive rapport til naturfagen. Meen det kunne vært verre, så jeg skal ikke klage. Nå om 2 minutter begynner jeg på middagen. Skal lage biff stroganoff, noe jeg bare har lagd èn gang før, så blir vel spennende og se hvordan det går. Krysser fingrene. Wish me luck? 

Hva har du gjort i dag?

- Maria

Today

Yopeepsipeeps! Happy Friday! Jeg hadde jo fri i dag, så fikk sove leenge. Ahh, herligherlig. Vokna i sånn 10-tiden av noe himla bråk utenfor rommet mitt, og når jeg gikk ut for å se hva det var, hadde rørleggerne som var her tatt å flytta sofaen fra inntill veggen til langt utpå gulvet. Og de satt den ikke tilbake igjen heller, så ikke vet jeg hva de drev med... haha. Litt etterpå dro jeg og Christina til Elisabeth på Tangen (ingen av de hadde fri idag.. mohahahaha). Klarte å unngå og bli kasta ut siden vi ikke går der, så yey for det. Etterpå var jeg en tur på biblioteket for å levere en bok, men akkurat da jeg skulle levere den så fant jeg ut at jeg hadde glemt å ta den med... heh. Så da bar det rett hjem igjen. Nå skal jeg snart begynne på middagen. Skal lage pølse- og makaronigrateng, og husker vel egentlig ikke hvordan man lager det, men det går vel. OOOG så skal jeg på tryllefløyten på kilden i kveld! så det blir bra :) yey, wohooo, hjernen min er hyper nå. Peace out. 

Hva har du gjort i dag? skal du noe i kveld? 

 

Matteprøveøving ftwDette er altså det jeg driver med nå. Øver til matteprøve, og ser på randomme videoer på youtube med bror. Haha, blir ikke akkurat den beste øvingen av det, men for en gangs skyld kan jeg faktisk alt vi har om, for alt er repetisjon fra ungdomskolen. Gotta love P - matte 

Hva skal du i dag?
Naturfag...oefpod

Heiderallesammenhvordangårdet? (aah, jeg elsker sammenhengende ord...erhh) De siste dagene har for det meste gått til skole, soving, lekser, spising, soving, spising og soving. Eller noe sånt. Akkurat nå sitter jeg med min elskede naturfaglekse. Naturfag er virkelig ikke min greie, så er utrolig glad for at jeg bare trenger å holde ut med det i ett år til. Wihoo. 


Koser meg... Hvilket fag er det du ikke liker?

- Maria

Wish me luck

Om ca. en time står jeg og har muntlig eksamen... herregud, jeg er så nervøs. Føler jeg kommer til å bruke dobbelt så mye tid som det jeg skal, og glemme alt og bare si masse tull og... errh, får prøve og slappe av og tenke at det ikke akkurat er verdens undergang om jeg ikke får det til, men DET ER JO NESTEN DET!!! (ok, slapp av...)


Haha, ønske meg lykke til?

- Maria

muntligeksamensøving

Yopeeps. De to siste dagene har gått til å øve til muntlig eksamen i norsk. Er vel ganske glad for at jeg fikk norsk. Eller er egentlig bare glad for at det ikke ble naturfag eller matte. da tror jeg seriøst jeg hadde begynt å grine. Men norsk er søren ikke lett det heller! Har temaet "Hvem er jeg?", om identitet og sånn, og... ehh, jeg kommer til å si så mye tull at det er ikke til å tro. Men jeg er i det minste ferdig å finne ut hva jeg skal si, så det er jo noe. 


Ahh, junkie... 

Har du muntlig eksamen i morgen? Hva kom du opp i i så fall? Eller hva håper du du kommer opp i?

- MariaIdrettsdag

I dag hadde hele skolen idrettsdag på Gamle Stadion på Lund, noe som var utrolig deilig fordi det var rett i nærheten av der jeg bor, så jeg kunne sove lenge for en gangs skyld. Ahh, haha, ja...jeg liker å sove. Alt vi gjorde var forskjellige friidrettsting, som kule, 60 meter OSV. Jeg er virkelig ikke særlig god i friidrett, men synes det er utrolig gøy.  Har dere hatt/skal dere ha idrettsdag?

- Maria

Lørdagsgodt & Family guy

Jaa, overskriften og bildene sier vel det meste? Denne kvelden har gått til godterispising og family guy maraton met mein broder (<---- det der var ikke tysk en gang tror jeg... haha, random). Nå skal jeg gå og legge meg, skal nemlig gå med avisa allerede i nitiden i morgen, fordi dumme meg glemte å si ifra at jeg ikke kunne pga. forestillingen... ugh, tabbe. Ha en fortsatt fin lørdagskveld. Og god natt for min del. 

Hva har du gjort i kveld?

- Maria

MatteeksamensøvingHele dagen har egentlig bare blitt brukt til pugging. Har seriøst ikke peiling på hvordan dette kommer til å gå, men krysser fingrene for mer enn 4. Noen som vil ønske meg lykke til? 

- Maria

Tentamen osv

Nå kom jeg nettopp hjem fra engelsktentamen. Det gikk vel egentlig helt greit...tror jeg. Heh. Så nå ser jeg på Gossip Girl og spiser opp restene av den namme tentamensmaten min. Kan ikke klage :)

- Maria

 

Kos med skolearbeid...

G´morning! Eller god formiddag... eller ettermiddag...Nå sitter jeg her og spiser frokost og jobber med en tverrfaglig oppgave vi har i norsk og samfunnsfag, og er egentlig helt stuck. Skal skrive om USA`s invasjon i Irak og Afghanistan, likheten mellom krigene og Norges rolle... Kan ikke si det er det enkleste temaet å skrive om her i verden. I tillegg må jeg gjøre ferdig tre rapporter i Naturfag, så livet er herlig. Skal spille kamp i fem tiden, så det blir i hvertfall gøy :) 


jpoindsbvnpoøkflål,mnzdf

Hva skal du i dag? 

- Maria

 

Studying


Sitter og øver til prøvemuntlig i spansk som er i morgen... og sånn her ser jeg altså ut. Har det gøy med andre ord. 

Flere som har hatt/skal ha muntlig/prøvemuntlig i år?

- Maria

Litt av et liv

Livet mitt går i ett for tiden for og si det sånn. Det er liksom den ene tingen etter den andre. Tror jeg er i ferd med å gå fra vettet. Eller noe i den duren... Kan si mer om hva jeg har gjort de siste dagene senere. Akkurat nå sitter jeg og pugger til spanskframføring og samfunnsfagprøve som jeg har i morgen, i tillegg blir mamma 40 år i dag (gratulerer med dagen, mamma  ) og så skal jeg sitte barnevakt om ikke så lenge... i tillegg til at jeg må gjøre naturfagleksa mi. yey.  


mehe... ja, du vet. 

Noen andre som har mye og gjøre for tiden?

- Maria

Seier + Lekser + Bleksprutluer (?)

Hello. Nå har jeg nettopp kommet hjem fra kamp. Spilte mot Grane og vant ca. 19-15 (?) tror jeg. Utrolig herlig seier! Nå sitter jeg her og gjør lekser (foran peisen ♥) mens hele resten av nabolaget er ute og måker snø... Haha, burde nesten synes synd på dem, men er litt morsomt å se på. Særlig på mannen og kona med matchende bleksprutluer. Søte. 

Spiller du håndball? 
Er det snø der du bor? 

- Maria

My extremely exciting day

Dagen i dag... hva skal man si? Skole, trening og åpen skole på Tangen. Og det var det. Merker livet mitt er veldig lite spennende for tiden. Eller hvertfall høres det veldig lite spennende ut når jeg skriver det. Haha, jeg prøver. 


hey there...

Hva har du gjort i dag?

- Maria

Glemme nøkkel + lekser + spise + åpen skole = hyper

eyyo... overskriften? Ikke spør. I dag har vel forsåvidt vært en vanlig dag. Bortsett fra at jeg klarte og glemme nøkkelen i kulda, så da sto jeg ute en stund før jeg fant ut at bakdøra sikkert var åpen. Så da var det bare og liste seg gjennom hagen til naboen, over gjerdet og inn i vår hage. Jepp. Ellers har jeg egentlig bare spist og gjort lekser. Også var jeg på åpen skole på Vågsbygd VGS. That`s it. Woop woop.... føler meg hyper. 


Tror gressklipperen vår er i ferd med å bli ødelagt...


Don`t ask...

Så, hva har du gjort i dag?

- Maria

Travel dag + prøveøving

Heyhey! Nå sitter jeg her og "slapper av" etter en lang, hektisk dag. Egentlig slapper jeg ikke av en gang. Øver nemlig til samfunnsfagprøve i morra. Er så glad for at alle karakterene skal være satt på torsdag, så jeg slipper å øve til enda flere prøver før jul. 

Tilbake til dagen min. Jo, den var... hektisk deluxe får vi vel kalle det. Jeg begynte jo selvfølgelig med skolen. Så var det hjem, finne frem tøy til både håndball og dansing, dra på senteret med mamma og kjøpe det siste jeg trengte før juleballet (som btw er i morra! :D), spille kamp med tredjelaget mot andrelaget (vi tapte, men det har liksom ikke så mye å si når vi spiller på begge lagene til vanlig uansett), lekser i garderoben på dansinga i en halv time, dansing, mandariner og sjokolade på slutten av dansinga (♥) og endelig hjem å dusje. Hvis ikke det er mye på en dag, så vet ikke jeg. 


Da får jeg fortsette med prøveøvingen min, for jeg sovner. Natta!

Hvordan har din dag vært?

- Maria

 

Tentamensøving

Gjett hva som står for døren i morgen. Jo, selveste MATTETENTAMEN! Så det har ikke blitt noe blogging før nå fordi jeg har vært opptatt med og hoppe av glede fordi jeg gleder meg så ekstremt, fantastisk, superkalifragilistisk mye til imorgen. Men det skjønte dere selvfølgelig. 

Har dere hatt mattetentamen i år?

- Maria

Første skoledag!

Så, idag var altså første skoledag for min del. Fy søren, jeg kan ikke tro at sommeren er over allerede! Det har jo nesten ikke vært sommer en gang, siden det har regnt så mye. Ikkje braaa. OK, det blir nok ikke så ille å komme tilbake til hverdagen igjen, men det er nå likevel ikke akkurat det jeg har mest lyst til. 


:'( 

Når begynner dere på skolen?

- Maria

YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits