Vanvittig uspesiell søndag

Så langt i dag har jeg spist, løst sudokuene fra gårsdagens avis, og satt meg ned for å jobbe med skolearbeid. Typisk søndag egentlig. Pleier som regel og bruke en god stund på å lese aviser, jobbe et par timer med skolearbeid, vaske og rydde, og muligens trene. Blir ikke alltid til at jeg gjør alt det da. Tar det som regel bare veldig med ro, og gjør ting når jeg føler for det. Søndager altså. 

hvordan ser din søndag ut? 

- Maria

 

Sweater Weather

Er det en ting jeg elsker, så er det når det begynner å bli mørkt om ettermiddagen, og kjøligere i luften, og man kan sitte i sofaen innpakket i en stor, varm genser, med teppe, kakao og en god bok eller film. Føler man kan leve litt mer i sin egen lille boble når det er mørkt ute. Du ser liksom ikke omgivelsene utenfor huset, og alt blir mye mer nært og koselig. Er også helt forelska i fargene på trærne nå om høsten, og store skjerf, høstsko (uggs ikke inkludert, men jeg bruker dem likevel, cause I`m a badass), og helt ærlig det meste annet. Til og med luften er fantastisk om høsten. 


Vet forresten at dette er et veldig mainstream tema og skrive om nå om høsten. Jeg følger strømmen folkens. Jeg er kul. tjohei. ok. 

Hva er dine tanker om høsten?

- Maria

 

Smelly Cat

Please tell me at noen skjønte greia med denne koppen!?! haha, elsker den

- Maria
 

Mickey Mouse


Fant denne hettejakka som jeg har hatt siden barneskolen. Jeg har blitt helt forelsket i den, og klarer ikke finne en grunn til hvorfor jeg nesten ikke har gått med den før! Den passer meg fremdeles, siden jeg er så søt og lav og ikke har vokst siden 8ende klasse. Haha, det har sine fordeler. Hva synes dere?  ♥Maria


Desembersnø


Våknet opp til dette i dag. Aaahhh, endeliiig! Håper bare det fortsetter. Snør det hos dere?

- Maria

Små, søte løgnere

Dere har sikkert hørt om TV-serien Pretty Little Liars, og dere vet sikkert at den er basert på en bokserie... Eller så vet dere det nå i hvertfall. Jeg begynte på den første boka i fjor sommer, men så glemte jeg den egentlig helt bort. Så i sommer begynte jeg å lese 2eren, og nå har jeg begynt på den 7ende og siste boka. Så jeg har faktisk lest ut 5 bøker i løpet av sommeren, noe som virkelig ikke er likt meg. Hvis du elsker TV-serien, så kan jeg nesten garantere at du kommer til å elske bøkene. Det er så og si umulig å stoppe og lese når du først har begynt, og når du tror du vet hva som kommer til å skje, så blir alt snudd fullstendig på hodet. Ååårrrrheee, er helt forelska.

Har du lest bøkene? 

- Maria

Sweet 16!


God morgon i stugo! Tenkte jeg skulle legge ut dette innlegget selvom det ikke har noe med morgenen å gjøre... vet ikke hvorfor jeg nettopp skrev det jeg skrev, men ehh ja, dere vet... Åhh glem det. Feiret bursdagen min på lørdag, og ja, bildene sier vel det meste. Hadde en kjempekoselig kveld, med verdens beste jenter 

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits