Stuck on replay


Jeg har - som dere kanskje ser - veldig variert musikksmak. Dette er mine absolutte favoritter for tiden. Liker du noen av de samme sangene? Hva er din spilleliste? 

Maria

Smelly Cat

Please tell me at noen skjønte greia med denne koppen!?! haha, elsker den

- Maria
 

The carrie diaries

Tenkte jeg skulle fortelle dere om en serie som jeg har vært helt hekta på i det siste. Den heter "The Carrie Diaries", og handler om livet til Carrie Bradshaw fra "Sex & the City" da hun gikk på high school. Serien er rett og slett herlig. Jeg er så ekstremt dårlig til å finne på ting for å beskrive serier/filmer/bøker etc, men tenkte jeg skulle tipse dere om denne fordi jeg ELSKER den. I tillegg er serien ganske ny, så det er ikke så vanskelig å følge med ettersom det ikke har kommet så mange episoder ennå. Det er jo et pluss. 

http://www.1channel.ch/watch-2737196-The-Carrie-Diaries )

Har du sett "The Carrie Diaries"? Hvilke serier følger du med på?

- Maria

Just an update

- Jeg er offisielt 17 

- Jeg klarte å ødelegge minnekortet til kameraet mitt. Litt teit, nå som jeg hadde en skikkelig urge til å blogge, men jeg får prøve så godt jeg kan inntill jeg får tak i et nytt

- that`s all

16 going on 17

Heyyo.. Tenkte det var på tide å stikke innom en tur. Long time no see...again. ehhm, kremt. Dette er faktist min siste kveld som 16-åring. JEG HAR BURSDAG I MORGEN!! Wiiiiii. Utrolig merkelig å tenke på at jeg blir 17. Jeg føler meg plutselig så gammel. Haha. Akkurat nå sitter jeg å ser på friends (), før jeg tar kvelden. See you at seventeen.

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits