Igårkveld

Se det! Et innlegg! Hurra! Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg hadde på meg i min egen familiebursdag i går, som en liten kickstarter på uka (eller noe). Som alltid var det en veldig koselig feiring. Spesielt fordi det var kake tilstede. Nei altså... jo. Men familien er også veldig koselig. Vil forresten meddele at jeg for sikkert første gang noen sinne klarte å blåse ut alle lysene på kaka på en gang, noe jeg tar som et tegn. Et godt tegn satser vi på. 

- Maria

Stockholm

Var ute og gikk en tur i Stockholms gater mens de andre sov (siden ingen av oss hadde sovet mer enn 2 timer natta før). Jeg fant ut at nei, hvem sover på bursdagen sin. Haha. Her er noen bilder jeg tok på veien. 

- Maria

18

Nå er jeg offisielt 18 år, og skal liksom være myndig. Hæ? Det føles ganske merkelig når jeg først tenker over det. 

{sett inn passende overskrift her}

 

Neisedet... HUN BLOGGER! Det er en øhh, sjeldenhet. I dag her jeg faktisk gjort ganske mye, men det er dessverre ikke så veldig spennende og lese om. (men dere overlever). Jeg startet dagen med å gå til sykehuset. Ja, jeg gikk. (fra lund ja, ikke søm, det er umulig). Det tok selvfølgelig mye kortere tid enn jeg trodde, så da hadde jeg ekstra lang tid til å sitte på venterommet. Det var supert, for jeg hater / er ikke spesielt fan av venterom. Så var det inn til legen, så ut igjen, så tok jeg bussen til skolen hvor jeg og gruppa mi prøvde og komme videre med dansen til forestillinga. Det gikk ikke. Og så gikk jeg ut å spiste med Mamma og Villiam (aka min broder), på Mother India, min all time favourite restaurant. Der ble jeg gravid (eller det føles sånn). Vil også skyte inn at mannen som jobba der mente jeg ikke så ut som jeg var 18, men heller sånn 13-14. Da ble jeg glad. Har forresten helt glemt å si at jeg blir 18 i morra! (om en halvtime yo) Det var egentlig hele grunnen til at vi var ute å spiste i dag, for i morgen drar jeg til Stockholm med Pappa og Villiam, derfor måtte jeg få til en liten feiring med mamma før det. Vil forresten også si til dere som fremdeles leser dette at jeg ikke er så rar og klein som jeg fremstår i dette innlegget. Jo det er jeg. 

Hva har du gjort i dag? 

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMars 2014
Februar 2014
Januar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Juni 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits