Hello, good morning

God morgen! i dag blir en lang dag for min del. Skal på skolen halv 1 (som betyr at jeg må dra hjemmefra halv 12...), for å øve + sette lys til forestillingen neste helg. Vet ikke helt hvor lenge vi skal være der, men regner med at hele dagen går til det. Flinke meg sto forresten opp halv ti i dag. Synes det er så deilig å ha god tid om morgenen, og kunne sette seg ned ved bordet å spise en god frokost. Pleier jo vanligvis å være halveis ut døra før jeg får lagd frokost jeg. Høhø. Hva skal du i dag? Ha en fin søndag!

- Maria
Summer paradise


I wish

Jeg har ikke noe bedre å skrive om nå, så tenkte jeg skulle torturere meg selv litt å finne disse bildene... AV OG TIL, skulle jeg ønske jeg ikke bodde i et land med snø i april. (av og til). Jeg ser deffinitivt frem til sommeren nå, og jeg er vel ikke akkurat den eneste. Følte meg plutselig veldig mainstreem. krise.no Flere som gleder seg til sommeren? Skal du noe spesielt i sommer?

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits