Outfit 29/05/2012

Ahh, det ble visst ikke regn i dag likevel. Ble faktisk kjempefint, så jeg er fornøyd jeg. Eller, nå ble det plutselig overskyet... errhh. 


Singlet Gina Tricot Bukse Cubus

Hvordan er været hos dere? 

- Maria

Herlig <3


Ahh, hvor herlig er det ikke når du kan sitte ute på hverandaen til typisk 9 om kvelden uten å fryse? Kan ikke klage akkurat. Nå er det jo søren meg meldt regn i morgen, så jeg er i ferd med å bli farlig deppa, for de siste dagene har vært så utrolig fine. Ohwell... Natta folkens! 

Hvordan er været hos deg?

- Maria

Eplebiter med kanel

Ok, matteeksamen gikk ikke helt riktig vei, så jeg tror ikke vi trenger å gå noe videre inn på akkurat det. Men jeg tenkte jeg skulle vise dere noe som er utrolig godt. Eplebiter med kanel på. Har ikke spist det på evigheter, men smakte det igjen i dag og.... nam. Haha, kommer ikke på noen annen måte og beskrive det på. 

Har du smakt det? 

- Maria

MatteeksamensøvingHele dagen har egentlig bare blitt brukt til pugging. Har seriøst ikke peiling på hvordan dette kommer til å gå, men krysser fingrene for mer enn 4. Noen som vil ønske meg lykke til? 

- Maria

The mall
Jeg kom nettopp hjem fra en liten tur på senteret. Hadde bare tenkt å kjøpe lusespenner, for jeg har rota bort alle jeg eier...igjen. Men dette er da det jeg endte opp med. Blusen er fra Cubus og kostet 149 kr, men jeg fikk den for 99 kr. Aner ikke hvorfor, men jeg hadde ikke akkurat noe imot det. Heh. 

Hva syns du? Hva har du gjort i dag?

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits