Tromøya

Klarte jo selvfølgelig å stikke bort en uke uten å si ifra først... errh, sorry. Men nå er jeg hvertfall hjemme fra Tromøya (ja, det er altså der jeg har vært den siste uken). Dagene har for det meste blitt brukt inne i en hytte eller under et partytelt med familien. Været var ikke helt på topp for å si det sånn. De siste dagene derimot ble helt nydelige. I går var jeg på Hove med Christina som kom med bussen tidligere på dagen. Det var helt konge rett og slett. Når man står helt forrerst på Ed Sheeran konserten er liksom kvelden komplett, og når du får ta på Lana Del Rey i tillegg... kan jo ikke klage. Alt i alt har det vært en strålende uke. Synes det er utrolig trist at jeg ikke skal dit mer denne sommeren, men jeg har jo mye annet og se frem til. Skal for eksempel til Amsterdam allerede i morgen, men det forteller jeg mer om etterpå. Her kommer litt bilder fra uka:
Min nydelige kusine   


Erhh, jaa.....
Ansiktet mitt når Kaja fortalte meg at Liam Payne har kjæreste.... hoivmdpo Hindukvise ftw. 


Birthday boyFår ikke lagt ut bildene fra Hove fordi et eller annet klikka, men får se om jeg legger noen av de ut en annen gang. 

Hva har du gjort den siste uka? Hva er planene dine for ferien? 

- Maria

 

School`s out

Wow, ok, sorry for null blogging og alt det der... Har hatt en del andre ting å gjøre. Som å innse at jeg snart skulle være ferdig med 10 år på grunnskolen! I dag var nemlig siste skoledag. Kom hjem fra avslutning for ett par (eller to par) timer siden, og det er virkelig uvirkelig(<----- heyhey) at jeg aldri skal gå i 10C på Haumyrheia skole mer. Det er helt forferdelig å tenke på at den klassen jeg etterhvert har blitt så glad i, aldri skal sitte i et klasserom sammen noen gang igjen.En fin avsluttning ble det i hvert fall. Og mange tårer, men ikke ekstremt mange fra min side... tror jeg har en slags sperre som gjør at jeg ikke klarer å grine blant folk, for nå som jeg er alene sitter jeg og er min egen lille foss. Ohwell, GOD SOMMER!


Dette er da det jeg hadde på meg i kveld. Både kjole og sko fra H&M. 

Sluttet du i 10ende i år? 

- Maria

Wish me luck

Om ca. en time står jeg og har muntlig eksamen... herregud, jeg er så nervøs. Føler jeg kommer til å bruke dobbelt så mye tid som det jeg skal, og glemme alt og bare si masse tull og... errh, får prøve og slappe av og tenke at det ikke akkurat er verdens undergang om jeg ikke får det til, men DET ER JO NESTEN DET!!! (ok, slapp av...)


Haha, ønske meg lykke til?

- Maria

muntligeksamensøving

Yopeeps. De to siste dagene har gått til å øve til muntlig eksamen i norsk. Er vel ganske glad for at jeg fikk norsk. Eller er egentlig bare glad for at det ikke ble naturfag eller matte. da tror jeg seriøst jeg hadde begynt å grine. Men norsk er søren ikke lett det heller! Har temaet "Hvem er jeg?", om identitet og sånn, og... ehh, jeg kommer til å si så mye tull at det er ikke til å tro. Men jeg er i det minste ferdig å finne ut hva jeg skal si, så det er jo noe. 


Ahh, junkie... 

Har du muntlig eksamen i morgen? Hva kom du opp i i så fall? Eller hva håper du du kommer opp i?

- MariaIdrettsdag

I dag hadde hele skolen idrettsdag på Gamle Stadion på Lund, noe som var utrolig deilig fordi det var rett i nærheten av der jeg bor, så jeg kunne sove lenge for en gangs skyld. Ahh, haha, ja...jeg liker å sove. Alt vi gjorde var forskjellige friidrettsting, som kule, 60 meter OSV. Jeg er virkelig ikke særlig god i friidrett, men synes det er utrolig gøy.  Har dere hatt/skal dere ha idrettsdag?

- Maria

Lørdagsgodt & Family guy

Jaa, overskriften og bildene sier vel det meste? Denne kvelden har gått til godterispising og family guy maraton met mein broder (<---- det der var ikke tysk en gang tror jeg... haha, random). Nå skal jeg gå og legge meg, skal nemlig gå med avisa allerede i nitiden i morgen, fordi dumme meg glemte å si ifra at jeg ikke kunne pga. forestillingen... ugh, tabbe. Ha en fortsatt fin lørdagskveld. Og god natt for min del. 

Hva har du gjort i kveld?

- Maria

Generalprøve

Dagen i dag har gått til generalprøve før danseoppvisningen i morgen. Vi øvde gjennom hele programmet to ganger. En gang der alle satt og så på hverandre og en gang der alle var "backstage". Synes det er utrolig gøy å se alle de andre dansene, og alle er jo kjempeflinke (!), så det blir bra i morgen. Gleder meg!

Danser du?
Hva har du gjort i dag?

- Maria 


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits