Små, søte løgnere

Dere har sikkert hørt om TV-serien Pretty Little Liars, og dere vet sikkert at den er basert på en bokserie... Eller så vet dere det nå i hvertfall. Jeg begynte på den første boka i fjor sommer, men så glemte jeg den egentlig helt bort. Så i sommer begynte jeg å lese 2eren, og nå har jeg begynt på den 7ende og siste boka. Så jeg har faktisk lest ut 5 bøker i løpet av sommeren, noe som virkelig ikke er likt meg. Hvis du elsker TV-serien, så kan jeg nesten garantere at du kommer til å elske bøkene. Det er så og si umulig å stoppe og lese når du først har begynt, og når du tror du vet hva som kommer til å skje, så blir alt snudd fullstendig på hodet. Ååårrrrheee, er helt forelska.

Har du lest bøkene? 

- Maria

Naturfag...oefpod

Heiderallesammenhvordangårdet? (aah, jeg elsker sammenhengende ord...erhh) De siste dagene har for det meste gått til skole, soving, lekser, spising, soving, spising og soving. Eller noe sånt. Akkurat nå sitter jeg med min elskede naturfaglekse. Naturfag er virkelig ikke min greie, så er utrolig glad for at jeg bare trenger å holde ut med det i ett år til. Wihoo. 


Koser meg... Hvilket fag er det du ikke liker?

- Maria

Sibling love... ehh

Tenkte bare jeg skulle legge ut en video jeg og broren min lagde en eller annen gang før sommeren. Humoren vår er... fantastisk.

Er vi ikke bare utrolig kule (hehh...)? Har du søsken?
 
- Maria

What I`m wearing // 20. august 2012


Bukse, skjorte og singlet H&M (hey) Sko Converse

Hva synes du?

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits