Today

Yopeepsipeeps! Happy Friday! Jeg hadde jo fri i dag, så fikk sove leenge. Ahh, herligherlig. Vokna i sånn 10-tiden av noe himla bråk utenfor rommet mitt, og når jeg gikk ut for å se hva det var, hadde rørleggerne som var her tatt å flytta sofaen fra inntill veggen til langt utpå gulvet. Og de satt den ikke tilbake igjen heller, så ikke vet jeg hva de drev med... haha. Litt etterpå dro jeg og Christina til Elisabeth på Tangen (ingen av de hadde fri idag.. mohahahaha). Klarte å unngå og bli kasta ut siden vi ikke går der, så yey for det. Etterpå var jeg en tur på biblioteket for å levere en bok, men akkurat da jeg skulle levere den så fant jeg ut at jeg hadde glemt å ta den med... heh. Så da bar det rett hjem igjen. Nå skal jeg snart begynne på middagen. Skal lage pølse- og makaronigrateng, og husker vel egentlig ikke hvordan man lager det, men det går vel. OOOG så skal jeg på tryllefløyten på kilden i kveld! så det blir bra :) yey, wohooo, hjernen min er hyper nå. Peace out. 

Hva har du gjort i dag? skal du noe i kveld? 

 

Matteprøveøving ftwDette er altså det jeg driver med nå. Øver til matteprøve, og ser på randomme videoer på youtube med bror. Haha, blir ikke akkurat den beste øvingen av det, men for en gangs skyld kan jeg faktisk alt vi har om, for alt er repetisjon fra ungdomskolen. Gotta love P - matte 

Hva skal du i dag?

YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits