Hyttetur

God morgen i stugo. Eller no. Nå skal jeg på hyttetur med 7-8 andre jenter fra klassen. Bussen går 8:45, noe som er umenneskelig tidlig på en søndag merker jeg, men det blir nok en gøy tur, så det er vel liksom verdt det. Haha. 
 


//kommer hjem på tirsdag forresten, så ingen blogging før det ;););)

- Maria

A Jump

//siden jeg liksom skal blogge, men ikke egentlig finner noe å blogge om, måtte jeg grave litt i bildearkivet for å finne litt inspirasjon. Fant ikke så mye dessverre, haha. JEG SKAL SKJERPE MEG, ikke mist troen på meg riktig ennå. føler lysten til å blogge bare blir sterkere, så snart får jeg nok en eller annen bloggåpenbaring. Eller ikke. Får bare vente å se.//

- Maria

Dreamin`bout platedrift

Hei dere. Guess what, jeg er så lei av alt som heter platedrift og vulkaner og midthavsrygg etc.etc.etc. Har nettopp levert inn en gruppeoppgave om det, skal ha framføring i morra, og etter det, bye bye platedrift! Seriøst, jeg kommer aldri til å ville lese, høre, snakke om det igjen. Baaah. Noen ganger lurer jeg på hvor mye vits mye av det vi lærer egentlig har. Altså, jeg skjønner at det kan være interressant for noen, men når for eksempel jeg syntes det er så kjedelig at jeg helst vil glemme alt sammen, hvor mye har jeg egentlig lært da? ooh, dyp. - hilsen frustrert fjortiizzzz jente som ikke skal studere "the wonder that is platedrift"

Ellers da? Jeg er trøtt. God natt. - Maria

 

Helgen

Denne helgen har jeg vært på hytta på Tromøya, og gjort ingenting. Ingenting annet enn å sitte inne å se på regnet utenfor, noe som faktisk var ganske deilig. Elsker å bare slappe av og slippe å tenke på så mye. Vi dro rett fra hytta til familiebursdag til kusina mi. Og nå, mye salat, to rundstykker, to kakestykker og en halv godteskål senere, er jeg hjemme. Interessant liv her i gården. Tenkte jeg kunne legge ut noen outftit/sesåfinutsiktviharpåhytta - bilder, fordi jeg faktisk tok noen, fordi bloggeren i meg sa jeg måtte. 


ja, jeg har lukka øynene på dette bildet og det er jo veldig søtt. Kremt. 

Hvordan var din helg?

- Maria

It`s a process

Hei dere. Merker det blir dårlig med oppdateringer. Jeg SKAL begynne å blogge ordentlig igjen (selvom jeg egentlig ikke husker sist gang jeg gjorde det). Det er bare en slags prosess, sier vi. Heldigvis er kameraet mitt tilbake! Føltes nesten litt rart å ta bilder nå faktisk, siden kameraet har vært på reparasjon i ca. 2 måneder. 2 MÅNEDER! Det burde ikke være lov. Var ikke så mye de måtte fikse på heller, så det burde ikke tatt sååå lang tid. Gææh. Men godt at det er tilbake igjen nå da. 

- Maria

 

Sauer er søte dyr

Tenkte jeg skulle være flink blogger og faktisk blogge, men ahh, det er så vanskelig. Føler liksom jeg må begynne helt på nytt igjen. Ohwell, det kommer seg nok. I dag har jeg faktisk vært i dyreparken. (med Victoria, woho, hei Victoria). Kan vel fortelle at jeg ikke skjønte hvilken buss jeg måtte ta før det var for sent, og dermed måtte vi vente en time lenger med å komme oss dit. Heh. Men det var en fin tur i dyreparken da. De hadde fine sauer for eksempel. Haha. Merker jeg ikke klarer å skrive et innlegg uten at det blir superkleint. Sånn blir det når man er trøtt. Burde egentlig legge meg nå, for å være skikkelig uthvilt i morra, men noe sier meg at det ikke kommer til å skje. Pappa har nemlig nettopp informert meg om at det står sjokoladekake på kjøket. Shit. Dessuten må jeg dusje, rydde, og pugge ferdig til knokkel/skjelett/ledd - prøve i morra. Kan bli en lang kveld med andre ord. 


åååhnommensauendaaa

Hvordan var din søndag? 

- Maria

 

YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits