Det skal soves

God natt kjære store smårollinger! Klokken er syv, som betyr leggetid for spedbarn. Og meg, som innerst inne er et forvokst spedbarn (vel). Er bare supertrøtt! Har gått og halvsovet de siste to dagene, så nå er det på tide å hvile ut. God natt! (øh, kveld).

- Maria

 

Vanvittig uspesiell søndag

Så langt i dag har jeg spist, løst sudokuene fra gårsdagens avis, og satt meg ned for å jobbe med skolearbeid. Typisk søndag egentlig. Pleier som regel og bruke en god stund på å lese aviser, jobbe et par timer med skolearbeid, vaske og rydde, og muligens trene. Blir ikke alltid til at jeg gjør alt det da. Tar det som regel bare veldig med ro, og gjør ting når jeg føler for det. Søndager altså. 

hvordan ser din søndag ut? 

- Maria

 

Sweater Weather

Er det en ting jeg elsker, så er det når det begynner å bli mørkt om ettermiddagen, og kjøligere i luften, og man kan sitte i sofaen innpakket i en stor, varm genser, med teppe, kakao og en god bok eller film. Føler man kan leve litt mer i sin egen lille boble når det er mørkt ute. Du ser liksom ikke omgivelsene utenfor huset, og alt blir mye mer nært og koselig. Er også helt forelska i fargene på trærne nå om høsten, og store skjerf, høstsko (uggs ikke inkludert, men jeg bruker dem likevel, cause I`m a badass), og helt ærlig det meste annet. Til og med luften er fantastisk om høsten. 


Vet forresten at dette er et veldig mainstream tema og skrive om nå om høsten. Jeg følger strømmen folkens. Jeg er kul. tjohei. ok. 

Hva er dine tanker om høsten?

- Maria

 

Mandalmat

I dag har jeg vært og spist i Mandal sammen med Aina, Synnøve og Gudny. Det var kos! Har faktisk aldri vært i Mandal sånn ordentlig før, så det var jo interressant.. eller noe. Elsker sånne litt mindre byer, med masse søte trehus og søte små butikker og åhh, so charming. Haha. Vellykket tur med andre ord. Husker ikke helt navnet på stedet vi spiste, men de hadde god fiskesuppe hvertfall. Nam. Har du vært i Mandal noen gang? Og har du spist der??
For da er vi plutselig twins 

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Januar 2013

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits