Juleverksted

Heyhey! I dag har vi hatt et lite juleverksted her, og jeg dør snart av julestemning. Føler vel egentlig det er litt tidlig, men samtidig så er det jo faktisk bare ÈN MÅNED TIL JUL!! Ahh, ble helt sjokka når jeg fant det ut. Jeg fikk lagd et par småting, så tenkte jeg kunne vise de. 

Har dere julestemning allerede?

- Maria

Karakter for dagen? 5!

Hahaha, frøken kreativ overskriftlager her. Hyggelig å møte dere. Da var det endelig helg! Wohoo. Naturfagprøven er overstått, og jeg følte faktisk det gikk ganske bra. Fikk for en gangs skyld spørsmål om ting jeg hadde øvd på (oh lykke!), så jeg satser faktisk på en 5er. I tillegg fant jeg ut at jeg fikk 5 i nynorsk!!! aaaaahhhhh!!!!! Men så skulle vi få vite hva vi fikk på MDD-prosjektet. Gud, jeg var så nervøs en stund. Aller føst fikk vi se framføringa vår på video, og ehh, det var utrolig kleint. Meeeeeeen vi endte faktisk opp med 5 som gruppekarakter og hele gruppa fikk 5 i individuell karakter, så det var jo virkelig ikke galt. Og nå skjønner dere kanskje overskriften også, haha. 

Hvordan har dagen din vært? Skal du noe i helga?

- Maria

Oh what a wonderfull day

Heiheiallesammen!! I dag er rett og slett en bra dag. Jeg er bare så glad, og jeg vet ikke helt hvorfor engang. Dagen har ikke vært særlig spesiell eller annerledes på noen som helst måte, men jeg tror kanskje bare det er ting som at jeg allerede har fått øvd til naturfagprøven på fredag, at jeg spiste en god lunsj, at det er 2 for 30kr på freiasjokolade på rema 1000 (løp og kjøp), og at jeg har fått se på løvenes konge med lillebror. Haha, det er bra jeg kan glede meg over de små tingene i livet. 

Bildet er tatt rett etter skolen (vi hadde dansing på slutten), derfor det nydelige antrekket... haha. 

Har det skjedd noen små eller store ting som har gjort deg glad i dag?

- Maria

Utslitt

Heiheihåhå!! Kom hjem fra skolen for ca. en time siden. Ja, du leste riktig... en time siden!! Vi har nemlig sånn MDD (musikk, dans, drama) - uke, der vi skal lage et skuespill som inneholder både musikk, dans og drama. Vi har fått tildelt et sted som handlingen skal være på, og min gruppe skal liksom være i en heis... haha, tror det blir superbra. Da jeg kom hjem fant jeg ut at hele familien var blitt syk, så mitt oppdrag nå er rett og slett og holde meg langt unna hvis jeg ikke vil bli syk selv. Jeg blir egentlig utrolig lett smitta, så det er bare å krysse fingrene og håpe på det beste. Jeg har hvertfall ikke lyst til å bli syk! Nå sitter jeg på rommet mitt, i kosedressen min og verdens beste tøfler, mens jeg spiser min ekstremt enkle middag (makaroni og ost ), og ser på "Modern Family". Så blir det å hoppe i dusjen og ta en tidlig kveld. DET trenger jeg! 

Hvordan har din dag vært?

- MariaDagens antrekk 11/11-12


Genser Primark Skjorte H&M Bukse Levis Støvler Ilse Jacobsen

Hva synes du?

- Maria

Just another day

Da var jeg hjemme etter nok en (lang) dag på skolen. Hadde matteprøve de to første timene, som gikk sånn... helt ærlig så vet jeg ikke. Hadde tre timer jazz på slutten av dagen, så er sånn passe sliten nå, men er sånn godsliten, ikke slitensliten hvis dere skjønner? haha. I morgen er det prøve i bevegelse, i tillegg til at jeg skal skrive rapport til naturfagen. Meen det kunne vært verre, så jeg skal ikke klage. Nå om 2 minutter begynner jeg på middagen. Skal lage biff stroganoff, noe jeg bare har lagd èn gang før, så blir vel spennende og se hvordan det går. Krysser fingrene. Wish me luck? 

Hva har du gjort i dag?

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits