{sett inn passende overskrift her}

 

Neisedet... HUN BLOGGER! Det er en øhh, sjeldenhet. I dag her jeg faktisk gjort ganske mye, men det er dessverre ikke så veldig spennende og lese om. (men dere overlever). Jeg startet dagen med å gå til sykehuset. Ja, jeg gikk. (fra lund ja, ikke søm, det er umulig). Det tok selvfølgelig mye kortere tid enn jeg trodde, så da hadde jeg ekstra lang tid til å sitte på venterommet. Det var supert, for jeg hater / er ikke spesielt fan av venterom. Så var det inn til legen, så ut igjen, så tok jeg bussen til skolen hvor jeg og gruppa mi prøvde og komme videre med dansen til forestillinga. Det gikk ikke. Og så gikk jeg ut å spiste med Mamma og Villiam (aka min broder), på Mother India, min all time favourite restaurant. Der ble jeg gravid (eller det føles sånn). Vil også skyte inn at mannen som jobba der mente jeg ikke så ut som jeg var 18, men heller sånn 13-14. Da ble jeg glad. Har forresten helt glemt å si at jeg blir 18 i morra! (om en halvtime yo) Det var egentlig hele grunnen til at vi var ute å spiste i dag, for i morgen drar jeg til Stockholm med Pappa og Villiam, derfor måtte jeg få til en liten feiring med mamma før det. Vil forresten også si til dere som fremdeles leser dette at jeg ikke er så rar og klein som jeg fremstår i dette innlegget. Jo det er jeg. 

Hva har du gjort i dag? 

- Maria

Kvelden min

Wii koser meg 

Hva gjør du i kveld?

- Maria

Ingenting og sekser

Hei folks! Long time no see...? eh, jadda. Akkurat nå sitter jeg her og kjeder meg som en fisk, så tenkte jeg kunne skrive et lite innlegg om ingenting. Og at jeg fikk sekser på matteprøven! Ahh, er så glad! :)


Hahah, jaaa.... jeg kjeder meg som dere ser. Merker dette blir veldig uinteressant, så stopper mens leken er god (selvom den ikke var så særlig god til å begynne med). Vi sees! 

Hva driver du med?

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
Dans
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits