Summer paradise


I wish

Jeg har ikke noe bedre å skrive om nå, så tenkte jeg skulle torturere meg selv litt å finne disse bildene... AV OG TIL, skulle jeg ønske jeg ikke bodde i et land med snø i april. (av og til). Jeg ser deffinitivt frem til sommeren nå, og jeg er vel ikke akkurat den eneste. Følte meg plutselig veldig mainstreem. krise.no Flere som gleder seg til sommeren? Skal du noe spesielt i sommer?

- Maria

Tromøya

Klarte jo selvfølgelig å stikke bort en uke uten å si ifra først... errh, sorry. Men nå er jeg hvertfall hjemme fra Tromøya (ja, det er altså der jeg har vært den siste uken). Dagene har for det meste blitt brukt inne i en hytte eller under et partytelt med familien. Været var ikke helt på topp for å si det sånn. De siste dagene derimot ble helt nydelige. I går var jeg på Hove med Christina som kom med bussen tidligere på dagen. Det var helt konge rett og slett. Når man står helt forrerst på Ed Sheeran konserten er liksom kvelden komplett, og når du får ta på Lana Del Rey i tillegg... kan jo ikke klage. Alt i alt har det vært en strålende uke. Synes det er utrolig trist at jeg ikke skal dit mer denne sommeren, men jeg har jo mye annet og se frem til. Skal for eksempel til Amsterdam allerede i morgen, men det forteller jeg mer om etterpå. Her kommer litt bilder fra uka:
Min nydelige kusine   


Erhh, jaa.....
Ansiktet mitt når Kaja fortalte meg at Liam Payne har kjæreste.... hoivmdpo Hindukvise ftw. 


Birthday boyFår ikke lagt ut bildene fra Hove fordi et eller annet klikka, men får se om jeg legger noen av de ut en annen gang. 

Hva har du gjort den siste uka? Hva er planene dine for ferien? 

- Maria

 

Herlige, herlige tromøya!
Kusina mi sitt tirsdagspass til Hove. Jeg hadde ukespass, men det har jeg ikke bilde av... men det blir vel å se ved en senere annledning (det hadde mye finere farge, bare sånn btw)Dette har vært litt av min hverdag de siste to ukene. I tillegg har jeg vært fire dager på hovefestivalen - noe som bare var helt herlig! Er helt hekta på All time low, 30 seconds to Mars, Linkin park, Tinie Tempah, Robyn, Honningbarna... ja, de fleste som var der egentlig. Konserten til Tinie Tempah var helt RÅ! Beste publikumsstemninga jeg har opplevd noen gang!- fikk dessverre ikke tatt noen bilder derfra fordi det ikke var lov å ha med speilrefleks, og jeg fant ikke digitalkameraet mitt før dagen etter festivalen var over. Snakk om uflaks. Vel, jeg har hvertfall hatt to helt fantastiske uker på nydelige-herlige-skjønne-fantastiske Tromøya! :)

Hva har du gjort så langt i sommer?

YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits