18

Nå er jeg offisielt 18 år, og skal liksom være myndig. Hæ? Det føles ganske merkelig når jeg først tenker over det. 

Det skal soves

God natt kjære store smårollinger! Klokken er syv, som betyr leggetid for spedbarn. Og meg, som innerst inne er et forvokst spedbarn (vel). Er bare supertrøtt! Har gått og halvsovet de siste to dagene, så nå er det på tide å hvile ut. God natt! (øh, kveld).

- Maria

 

Søndag

Det er så rart med søndager. Av og til er de bare grå og triste, mens andre ganger er de så utrolig deilige og avslappende. I dag er deffinitivt den siste. Jeg sov lenge (som vanlig), spiste en herlig frokost, slappet av, og fikk tid til å rydde rommet, og klokken er bare halv seks. Så nå har jeg et par timer til å øve til matteprøve (kanskje ikke fullt så gøy..eh), før jeg skal på kino i åtte-tiden. Wiii 

Hvordan ser din søndag ut?

//Maria

Juleverksted

Heyhey! I dag har vi hatt et lite juleverksted her, og jeg dør snart av julestemning. Føler vel egentlig det er litt tidlig, men samtidig så er det jo faktisk bare ÈN MÅNED TIL JUL!! Ahh, ble helt sjokka når jeg fant det ut. Jeg fikk lagd et par småting, så tenkte jeg kunne vise de. 

Har dere julestemning allerede?

- Maria

New desk

Heeyoo!!! Jeg og mamma var en tur på Ikea i går og fikk tak i en ny pult/sminkebord/ja, kall det hva du vil... Er kjempefornøyd (:D !!!), så tenkte je kunne vise dere. Stolen er også fra Ikea, men fikk den vel for ti år siden eller noe, så tviler på at de fremdeles har den (just in case you were wondering).

Hva synes dere?
JaDuVet

NÅ MÅ JEG SLUTTE Å DRA BORT UTEN Å SI IFRA!!! haha, ja, jeg klarte og gjøre det igjen, som dere kanskje merket... Denne gangen var jeg på hytta i Tovdal, som rett og slett er langt oppi gok. Eller hvertfall nesten helt uten dekning, og fullstendig uten internett. Wihooo. Har hatt det kjempefint. Elsker rett og slett og være på hytta, for den er så stille og fredelig og langt unna alt, og det kan jo være deilig og komme litt unna iblant. Nå har jeg nettopp kommet ut av dusjen, og sitter her og ser den seneste episoden av PLL. Oggabogga. Natta peeps.- Maria

Herlig <3


Ahh, hvor herlig er det ikke når du kan sitte ute på hverandaen til typisk 9 om kvelden uten å fryse? Kan ikke klage akkurat. Nå er det jo søren meg meldt regn i morgen, så jeg er i ferd med å bli farlig deppa, for de siste dagene har vært så utrolig fine. Ohwell... Natta folkens! 

Hvordan er været hos deg?

- Maria

Dance like no one is watching


Dance enables you to find yourself and loose yourself at the same time... - wise words.

Er du glad i å danse?

- Maria

Rapport & Prøveøving

Dette har kvelden min gått ut på. Rapportskriving om arbeidsuka og øving til samfunnsfagprøve om begynnelsen av den kalde krigen (eller noe). I morgen må jeg opp klokka 5 - 5.30 for å skrive rapporten over på dataen. Den skulle nemlig leveres før kl. 13 i stedet for før kl. 18 som jeg hadde trodd. Grunnen til at jeg ikke har skrivd på PC til å begynne med er at jeg ikke har Microsoft Word lenger fordi det forsvant når PCen min klikka, og jeg har ikke fått installert det på nytt. Derfor må jeg skrive det over på dataen til pappa, noe jeg ikke orker og gjøre nå. Tenker det er bedre med noen timers søvn før jeg gjør noe som helst nå egentlig. Noen som vil ønske meg lykke til med... ja, egentlig alt i morgen? Takk på forhånd :)

- Maria


YoPeepsOfTheEarth...! Velkommen til min blogg :) Jeg er en jente på 17 år fra det glade sørlandet, nærmere bestemt Kristiansand. Blogger om alt mulig, så det er bare og følge med. WoopWoop. Peace. Wiihaa.

Add meg som venn

ARKIVMai 2014
April 2014
Mars 2014
Februar 2014
November 2013
Oktober 2013
September 2013
Mai 2013
April 2013
Mars 2013
Februar 2013
Desember 2012

KATEGORIERBilder
Blogg
feelings
Ferie
Fritid
Hverdag
innkjøp
Livet
LOVE
Mat
Musikk
Outfits
Random
Sommer
Tips
Video
yaknow

LENKER

Designet er av idawisth.blogg.no
hits